ANKARA / GÜDÜL - Güdül İmam Hatip Ortaokulu

Türkiye Ve Dünyada Gerçekleşen Güncel Bilimsel Ve Teknolojik Gelişmeler

Günümüzde dünyada bilimsel ve teknolojik açıdan çok hızlı gelişmeler yaşanmakta, teknoloji hayatımızın çok önemli bir parçası haline gelmiş durumdadır. Öğrencilerimizde bilimsel farkındalık oluşturmak ve bilimsel merak duygusunu harekete geçirmek eğitimin ve kurumumuzun en önemli misyonlarındandır. Bu bağlamda okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Kübra ŞAHİNER ve Matematik öğretmeni Havvagül TÜRE; Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler ve buluşları öğrencilerin görebileceği şekilde okul koridorlarındaki panolarda sergilediler. Panolar öğrencilerle birlikte hazırlanarak daha dikkat çekici hale getirilmesi sağlandı. Güncelliğini koruması açısından sergilenen bilgiler yeni buluş ve gelişmeler oldukça güncellenerek panolardaki yerini aldı.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

11-05-202311-05-202311-05-202311-05-2023

Yayın: 11.05.2023 - Güncelleme: 11.05.2023 14:46 - Görüntülenme: 112